Options

Body Background:
Body text color:
Links Color:
CONTENT Color:
Color suggestions:
TOP/FOOTER COLOR:
T/F BG Color:
T/F BG opacity:
HEADER/BOTTOM COLOR:
H/B BG Color:
H/B BG opacity:
This panel is build only for demo purposes. It does not work well on IE
expand

Uloguj se

-samo za registrovane studente FEPPS-a

Da biste se registrovali na e-mail webmaster@fepps.edu.rs pošaljite sledeće podatke:ime, prezime,JMBG, broj indeksa, godinu studija, važeću e-mejl adresu.Pristup sajtu odobrava samo webmaster, a podatke o korisničkom imenu i šifri dobićete na vaš e-mail.

+ (381) 21 417 633 Login

Italijanski institucionalni sistem i aktuelne reforme

13. marta 2014. na Fakultetu za evropske pravno-političke studije gospodin Emanuele Kristaldi (Emanuele Cristaldi), eskpert za oblast javnih instiucija održao je predavanje"Italijanski institucionalni sistem i aktuelne reforme".

Gospodin Emanuele Kristaldi, ekspet za oblast političkih nauka, koji je jedno vreme bio predsednik regionalnog Parlamenta u Italiji, zatim javni menadžer za vodovod, a sada menadzer u Manphis konsultantskoj kući iz Italije, na predavanju je predstavio četiri nivoa predstavničkih tela u Italiji, njihovo funkcionisanje i troškove koji se izdvajaju iz budžeta Italije za njihov rad. Potom je prezentovao aktuelan predlog reformi ta četiri nivoa predstavljanja građana Italije, što suštisnki podrazumeva ukidanje jednog nivoa predstavljanja, tačnije ukidanje regionalnih Parlamenata i delegiranje njihovih nadležnosti lokalnim, gradskim Parlametima. Predavanje predstavlja nastavak saradnje s ISI Fondacijom, tako da je gospodin Kristaldi iskoristio priliku da predstavi na koji način on i njegov partner sarađuju sa Fakultetom na ISI projektu.

KONTAKT

FAKULTET ZA EVROPSKE PRAVNO-POLITIČKE STUDIJE
Narodnog fronta  53, 21000, Novi Sad, Srbija
Tel: (+381) 21  417 633; 6756 200; 6756 201
Email: office@fepps.edu.rs

LIKE / TWEET US
Scroll to top