Options

Body Background:
Body text color:
Links Color:
CONTENT Color:
Color suggestions:
TOP/FOOTER COLOR:
T/F BG Color:
T/F BG opacity:
HEADER/BOTTOM COLOR:
H/B BG Color:
H/B BG opacity:
This panel is build only for demo purposes. It does not work well on IE
expand

Uloguj se

-samo za registrovane studente FEPPS-a

Da biste se registrovali na e-mail webmaster@fepps.edu.rs pošaljite sledeće podatke:ime, prezime,JMBG, broj indeksa, godinu studija, važeću e-mejl adresu.Pristup sajtu odobrava samo webmaster, a podatke o korisničkom imenu i šifri dobićete na vaš e-mail.

+ (381) 21 417 633 Login

Vladica Vojinović, saradnik u nastavi

Rođena 14.12.1992.godine u Vrbasu. Kao vukovac završava društveno-jezički smer gimnazije "Žarko Zrenjanin" i 2011.godine upisuje politikologiju na FEPPS-u. Po završetku osnovnih akademskih studija, svoje dalje obrazovanje nastavlja na istom fakultetu upisujući diplomske akademske studije- modul regionalizam i lokalna samouprava.
Omladinski aktivizam joj od srednje škole predstavlja značajnu sferu interesovanja, što dokazuje stipendija američkog "State Department"-a, zahvaljujući kojoj je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama na programu "Serbian Youth Leadership Programme", usavršavajuci svoje komunikacione veštine. Nakon povratka u Srbiju, postaje član omladinske grupe Helsinškog odbora za ljudska prava u Novom Sadu i član omladinske aktivističke organizacije "TBT" u okviru Američkog saveta za međunarodno obrazovanje.

Učestvuje na seminarima i programima društveno-političkog karaktera u Srbiji i regionu i postaje obučeni omladnski predavač na temu multikulturalizma i ljudskih prava.

2012. godine biva angažovana kao prevodilac međunarodne izborne kontrole iz Kopenhagena, a svoje prvo radno iskustvo stiče 2016.godine u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode, kao zaposlena u službi za odnose sa medijima i javnošću. Koordinatorka je evropskog sportskog takmicenja "Euroijada", drugu godinu za redom.

 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KONTAKT

FAKULTET ZA EVROPSKE PRAVNO-POLITIČKE STUDIJE
Narodnog fronta  53, 21000, Novi Sad, Srbija
Tel: (+381) 21  417 633; 6756 200; 6756 201
Email: office@fepps.edu.rs

LIKE / TWEET US
Scroll to top