Options

Body Background:
Body text color:
Links Color:
CONTENT Color:
Color suggestions:
TOP/FOOTER COLOR:
T/F BG Color:
T/F BG opacity:
HEADER/BOTTOM COLOR:
H/B BG Color:
H/B BG opacity:
This panel is build only for demo purposes. It does not work well on IE
expand

Uloguj se

-samo za registrovane studente FEPPS-a

Da biste se registrovali na e-mail webmaster@fepps.edu.rs pošaljite sledeće podatke:ime, prezime,JMBG, broj indeksa, godinu studija, važeću e-mejl adresu.Pristup sajtu odobrava samo webmaster, a podatke o korisničkom imenu i šifri dobićete na vaš e-mail.

+ (381) 21 417 633 Login

Prof. dr Đorđe Stojanović

Rođen u Vrbasu 1964. godine. Diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,55. Na istom fakultetu je magistrirao 2006. godine i doktorirao 2008. godine. Njegova istraživačka interesovanja pokrivaju: građansko društvo (teoretske, sociološke i kulturološke aspekte, te organizaciono-sistemsku postavku u EU), političku filozofiju, bezbednost (moderne teorije bezbednosti i EU bezbednost) političku i stretešku kulturu i metodologiju.

Učestvovao je u nekoliko istraživačkih projekata, a svoje naučne radove objavljuje u Srpskoj političkoj misli, Pravu i politici, Sociološkoj luči, Vojnom delu itd. Autor je više knjiga između kojih su i: Građansko društvo: istorijski razvoj koncepta. KRUG, Beograd, 2006; Lavirint naučnog mišljenja i izražavanja: osnovna znanja, startne veštine i praktični saveti. KRUG, Beograd, 2009; Asocijativna demokratija: problemi i perspektive. KRUG, Beograd, 2009. Govori i piše engleski jezik.

Spisak radova možete pogledati ovde

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KONTAKT

FAKULTET ZA EVROPSKE PRAVNO-POLITIČKE STUDIJE
Narodnog fronta  53, 21000, Novi Sad, Srbija
Tel: (+381) 21  417 633; 6756 200; 6756 201
Email: office@fepps.edu.rs

LIKE / TWEET US
Scroll to top